Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Mauer Nederland BV en de geleverde diensten van Mauer Nederland BV.

Mauer behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Mauer Nederland BV besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Mauer Nederland BV is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Mauer Nederland BV een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Mauer Nederland BV. Zonder schriftelijke toestemming van Mauer Nederland BV is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Mauer Nederland BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.